Deprecated: Required parameter $tableArray follows optional parameter $refTablePrimaryKey in /home/andeeiuh/cyprushairproducts.com/components/com_falang/helpers/falang.class.php on line 124

Deprecated: Required parameter $querySQL follows optional parameter $refTablePrimaryKey in /home/andeeiuh/cyprushairproducts.com/components/com_falang/helpers/falang.class.php on line 124
Ιστορία

A.K Nikolaides

Επικοινωνια: 7000 97 07

Για την Fascino & Eleganza

H Fascino & Eleganza, (Γοητεία & Κομψώτητα) είναι μια ομάδα που αποτελείται από Διεθνούς έμπειρους σχεδιαστές μαλλιών και προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας.

Από την αρχή η φιλοσοφία της ομάδας έχει συνδεθεί με την ιδέα ότι ένα καλό προιόν  πρέπει πάντοτε να συνδυάζεται με άριστη εξυπηρέτηση, καθώς και την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στη συνέχεια να εκφράζεται μέσα από ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει. Έτσι δημιουργήθηκε ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο μαζί με ολοκληρωμένη εκπαίδευση μέσω εξειδικευμένων επαγγελματικών στιλιστών σε διεθνές επίπεδο.

Σήμερα γίνεται όλο και πιο σημαντικό για το κομμωτήριο  να είναι ενημερωμένοι και να έχουν επαγγελματική συμπεριφορά, επειδή οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές με ό, τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και το total look. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη να συνοδεύεται από πραγματική εικόνα και συμβούλους ομορφιάς που μπορούν να συμβουλεύουν τις γυναίκες για το πώς να είναι  το στυλ των μαλλιών τους, το make-up και να αναλάβει τη φροντίδα και την εμφάνιση  τους 100% στο σπίτι.

Οι επαγγελματίες στιλίστες του Fascino & Eleganza γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μαλλιά είναι μέρος της ένδυσης, με τη διαφορά ότι ένα φόρεμα μπορεί να αλλάξει αρκετές φορές την ημέρα, ενώ ένα κούρεμα, ένα χρώμα, ένα περμανάντ ή σημεία είναι πιο δύσκολο να αλλάξει ακριβώς τόσο γρήγορα. Είναι για αυτόν τον λόγο στη Fascino & Eleganza ήθελαν να επιλέξουν  μια ομάδα από ειδικούς τους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για τον επαγγελματισμό, την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στη συνολική εμφάνιση, οι άνθρωποι που είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές για όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία και την ομορφιά  των μαλλιών του πελάτη τους.

Τα κέντρα Fascino & Eleganza προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή επαγγελματισμό, που ψάχνουν συνεχώς για νέες ιδέες για να προσφέρουν στους πελάτες τους. Δημιουργούνται, με την υποστήριξη και ενημέρωση από  τη Chenice Beverly Hills με: σεμινάρια για τεχνικές κοψίματος, το χρώμα και η περμανάντ, φωτογραφικές συνεδρίες, τη διαχείριση του πελάτη και την εικόνα τους, τα μαθήματα μάρκετινγκ με τους καλύτερους εμπειρογνώμονες σε κάθε τομέα, την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων τάσεων της μόδας , όπου θα αναλύσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των γυναικών σήμερα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ως εκ τούτου  να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο για όλους τους πελάτες.

Το πρόγραμμα Fascino & Eleganza είναι η απαραίτητη βάση για κομμωτές που αναζητούν και επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

"Fascino & Eleganza ... ένας τρόπος ζωής. "

Βρίσκεστε εδώ: Home Fascino & Eleganza Ιστορία

Διευθυνση Γραφειου

Ρόμπερτ Κέννετυ 1, Evangelos Court,Flat 104, Λεμεσός.

  • 7000 97 07
  • 00357 2556857100357 25568571

Συνδρομη